Kolding Gymnasium

DOT16

Kridt danseskoene og find festhumøret frem.

Lørdag d. 19. november kl. 18.00 - 0:30 er der DOT16 med super aktuelle DJÄMES BRAUN, DJ René Gehlen & Traub. Det bliver en forrygende fest for elever og forældre!

Køb billet senest d. 4.11 her.

Læs mere om festen på Facebook.

 

 

Ny hjemmeside

Vi er i fuld gang med at lave en ny hjemmeside. Den forventes at gå i luften den 1. november. Det er derfor kun de mest nødvendige informationer, der opdateres på skolens aktuelle hjemmeside.
Klik eventuelt forbi skolens Facebook-side for nyheder og billeder fra skolens liv.

 

 

Billeder fra første skoledag og introugen

I uge 32 tog KG imod en masse nye elever, der fordeles i 12 nye klasser på henholdsvis STX, IB og HF. Velkommen til jer alle. 
Klik forbi skolens Facebook-side, hvis du gerne vil se billeder fra første skoledag og introugen.

 

 

Skolestart 2016/17

Nye elever: 9. august, kl. 9.50
Fortsætterelever: 9. august, kl. 9.00

Vi glæder os til at se jer alle, og rigtig god sommerferie.

 

 

Billeder af studenter

Årets højdepunkt på gymnasiet er dagene, hvor studenterne springer ud. Se billederne af studenterne og fra translokationsfesten på KGs Facebookside.

 

 

HF på Kolding Gymnasium

Vi har fået mange ansøgninger og opretter derfor en ekstra 1. HF-klasse efter sommerferien. Så har du lyst til at læse HF på KG, skal du sende en ansøgning på optagelse.dk og være klar til at starte d. 9 august. 
For at søge om optagelse skal du have afsluttet 10. klasse eller tilsvarende. Du kan læse meget mere om HF her på hjemmesiden.
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål. Vi ses på KG!

 

 

Ska’ du på gymnasiet?

Kolding Gymnasium er et stort, moderne gymnasium med flere uddannelser under samme tag: STX, IB og HF. Vi har åbne og lyse lokaler, gode studiemiljøer og et stort udbud af aktiviteter efter skoletiden.

Du skal søge om optagelse på Kolding Gymnasium inden den 1. marts. Du søger via www.optagelse.dk.

Gå til Apply IB for at søge om optagelse på IB.

Læs og se mere om skolen i vores brochure, i vores billed- og videogalleri eller her på hjemmesiden.
Vil du vide mere studieretninger, kan du klikke her.
Du er også altid velkommen til at kontakte skolen for en snak, eller hvis du har spørgsmål.
Vi ses på KG!

 

 

Åbent hus på KG

Kolding Gymnasium inviterer til orienteringsmøde for kommende elever og deres forældre:

  • Lørdag den 23. januar, 2016, kl. 13.00 – orientering om STX, HF og IB

Der vil være mulighed for at tale med nuværende elever, høre om uddannelserne, mærke stemningen på KG og opleve små scener fra undervisningen i forskellige fag.

Du kan læse om KGs uddannelser, studieretninger, udvalg og mange aktiviteter i brochuren her (download og vælg to-sidet visning i din pdf-viewer). 

Du kan også klikke forbi KGs Facebook-side eller Flickr-side, hvis du vil se billeder og film fra hverdagen på gymnasiet.

Vi glæder os til at se dig!

   

Hårspray

Årets skoleforestilling på KG, musicalen 'Hårspray', handler om at være anderledes og kæmpe for de ting, der er retfærdige.
Tracy Turnblad er en pige, der er ligesom de fleste, indtil hun står med en fantastisk chance for at opnå sine drømme eller gøre, hvad der er rigtigt.
Musicalen byder på masser af humor, kærlighed og fantastisk sang, så vi håber, at publikum vil føle sig godt underholdt.
Skoleforestillingen i år er 100% elevernes eget projekt. Med et imponerende engagement har de kastet sig ud i både manuskript-forfatningen, instruktionen og skuespillet. Vi glæder os! 

Musicalen opføres onsdag d. 20. januar, kl. 19.30, og den er åben for alle. Det foregår i skolens idrætshal, og billetter købes ved indgangen. Billetpris: 50 kr.

Projektet støttes af Kolding Kommune, der har givet et tilskud til musicalen.

 

DOT15

Personale, forældre og KG-elever deltog lørdag den 21. november i årets store fest, DOT15.
Pyntning af borde startede fredag i 3. blok, hvor eleverne igen i år satte nye standarder for kreativitet og udsmykning med temaer som Tetris, Værtshus, Film, Kina, Landbrug, Mexico, Karneval, Biograf, James Bond og meget, meget mere.
Festen lørdag aften startede med en dejlig 3-retters menu og fællessang, inden Scarlett Pleasure og Souvenirs gik på scenerne i henholdsvis kantinen og hallen. Festen sluttede af med diskotek, DJ og dans til den lyse morgen.

Se galleriet her: DOT15-galleri.

 

 

Studieretninger på STX

På Kolding Gymnasium kan du vælge mellem 10 studieretninger inden for det naturvidenskabelige, det samfundsvidenskabelige, det sproglige og det kunstneriske område.
Læs om studieretningerne her.

 

 

 

Idrætsdagen

Elever klædt ud som romere, landmænd, spøgelser, Holgere, superhelte, cyklister, turister, soldater og meget andet bidrog til en festlig idrætsdag på KG. Det var rapfodede maoister fra Kina, der rullede sejren hjem i det afsluttende sæbekasseløb. 
Se billeder og video fra dagen på KGs Facebook-side og på KGs Flickr-side. God fornøjelse!

 

   

 
1. skoledag

Første skoledag bød på godt vejr, god stemning og højt humør. Se billeder fra dagen på KGs Facebook-side, her

 

 

Minderig translokationsfest

Årets translokationsfest havde ud over rektors tale mange fine indslag fra elever - både musikalske og poetiske af slagsen. Ja, faktisk var rektors tale bygget op om Caroline Borring Laursens fine digt, som var en refleksion over det at blive student og træde ud i en kaotisk verden. Se billeder fra arrangementet i galleriet under "Translokationsfest".

 

 

De første HF- og STX-studenter

De første HF'ere og STX'ere er nu blevet studenter. Læs hvem, og se billeder fra begivenheden.

 

 

2i Ess on a field trip to Mandø

On 11th and 12th of June 2i Environmental systems and societies went to Mandø on a field trip. See pictures from their trip in the gallery under "Mandø 2i Ess".

 

 

Politisk debat på KG

Mandag d. 8. juni deltog otte partier i valgmødet, som KG havde lagt lokaler til. Der blev ivrigt debatteret om bl.a. fremdriftreform og asylpolitik. Se billeder fra arrangementet i galleriet under "valgmøde".

 

 

IB reception

On Thursday the 21st of May the IB students were celebrated at the IB reception. Congratulations to you all! See pictures in the gallery under "IB reception".

 

 

Billeder fra eksamensfesten

Så er der billeder fra en festlig aften med 2hf'ere og 3g'ere, der fik at vide, hvad de skulle op i til eksamen.

 

 

 

Første IB-student Freja Sofie Katborg

Onsdag d. 13. maj kl. 09.40 blev Freja Sofie Katborg den første, der kunne sætte den internationale studenterhue på hovedet. Tillykke til Freja og de mange andre nyudklækkede studenter. Se flere billeder her.

 

 

Sidste skoledag-billeder

Se billeder fra en festlig sidste skoledag.